March 28, 2014
0
ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΜΕ ΦΕΤΑ
Για 4 άτομα:
- 4λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε ροδέλες
- Λάδι
- Αλατοπίπερο
- 1πράσινη πιπεριά ψιλ/νη
- 1ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
- 1/2κ.γλ.ζάχαρη
- 1/2κ.γλ.μπούκοβο
- 1/2φλ.κρασί ροζέ
- 1κ.σ.θυμάρι
- 150γρ.φέτα σε κύβους
- Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και ρίχνουμε μέσα τα λουκάνικα να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές.
- Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε την ντομάτα και την πιπεριά και αλατοπιπερώνουμε.
- Πασπαλίζουμε με το θυμάρι και το μπούκοβο και τα αφήνουμε να σιγοψηθούν και να μείνουν με τη σάλτσα που θα κάνει η ντομάτα. Περίπου 20 λεπτά.
- Κλείνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε τα κυβάκια του τυριού, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Leave a Reply