March 28, 2014
0
Λουκάνικα με λιαστή ντομάτα
Για 4 άτομα
• 2λουκάνικα μοσχαρίσια κομμένα σε ροδέλες
• 1λουκάνικο χοιρινό κομμένο σε ροδέλες
• 1φλ.χυμός φρεσκοτριμμένης ντομάτας
• 1κ.σ.λάδι
• 1μέτριο κρεμμύδι
• 1σκελ.σκόρδο
• 1κ.σ.σέλινο
• 4λιαστές ντομάτες
• 1καυτερή πιπεριά τσίλι
Βάζουμε στο multi το κρεμμύδι, το σκόρδο, το σέλινο, την καυτερή πιπεριά, τις λιαστές ντομάτες και τα χτυπάμε καλά. Τοποθετούμε τα λουκάνικα σε βαθύ σκεύος φούρνου και ρίχνουμε πάνω τους το μείγμα από το multi και το χυμό ντομάτας. Ανακατεύουμε καλά με τα χέρια και ραντίζουμε με το ελαιόλαδο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 40-45 λεπτά, ανακατεύοντας στο ενδιάμεσο. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νεράκι, αλλά τα υγρά που θα βγουν από τα υλικά είναι υπέρ αρκετά.
Leave a Reply