???? 2 ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΥΜΠΟΥΛΟ ΧΟΙΡΙΝΟ & ΒΟΕΙΟ
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η τελετή απονομής των Athens Fine Food Awards (AFFA), που αποτελούν τη σημαντικότερη πρωτοβουλία για την αξιολόγηση και προβολή της ελληνικής παραγωγής τροφίμων. Είμαστε πολύ περήφανοι να ανακοινώσουμε ότι η COMECO απέσπασε δύο βραβεία για το κερκυραϊκό Νούμπουλο χοιρινού και βόείου, αναγνωρίζοντας την ποιότητα, τη γεύση και την καινοτομία τους.
Τα βραβευμένα προϊόντα “Νούμπουλο Χοιρινό” και “Νούμπουλο Βοείου” της εταιρείας “Comeco” απέσπασαν υψηλή βαθμολογία στον διαγωνισμό, κερδίζοντας 1 αστέρι για την αξεπέραστη γεύση, καινοτομία και ποιότητά τους.
Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε από κορυφαίους επαγγελματίες στο είδος τους, καθώς στην κριτική επιτροπή συμμετείχαν Έλληνες chef με διάκριση Michelin, chef που υπηρετούν την ελληνική κουζίνα σε κορυφαίο επίπεδο, επαγγελματίες με εμπειρία στη χρήση ελληνικών προϊόντων, τροφοσυλλέκτες και καλλιεργητές βοτάνων, εξειδικευμένοι sommelier, F&B Managers, δημιουργοί οπτικής επικοινωνίας με σημαντικές διακρίσεις στο εξωτερικό και εξειδίκευση στο τρόφιμο κ.ά.

Μοιράσου το Νέο