Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα μανιτάρια και το μπέικον και τα τσιγαρίζουμε με λίγο βούτυρο.
Αφού κρυώσουν λίγο τα μανιτάρια και το μπέικον, ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ τα τριμμένα τυριά, το μίγμα που τσιγαρίσαμε, την κρέμα γάλακτος και το 1 αβγό (χτυπημένο) και τα ανακατεύουμε.
Βουτυρώνουμε το τάψι και αφού έχουμε αφήσει τη σφολιάτα να ξεπαγώσει, στρώνουμε το ένα φύλλο σε ένα ορθογώνιο ταψί λίγο μικρότερο από το φύλλο ώστε να μπορεί να γυρίσει στο πλάι και να κλείσει η πίτα μας.
Ρίχνουμε το μίγμα και μετά σκεπάζουμε με προσοχή με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς περίπου για 1 ώρα (εξαρτάται απ’ τον φούρνο)