Αρχική
Η Εταιρεία
Πωλήσεις
Χονδρική
Λιανική
Προϊόντα
Συνταγές
Νέα
Επικοινωνία
EN
GR
Αλλαντικά
Κερκυραϊκά Προϊόντα
Λουκάνικα
Κρεατοσκευάσματα
Βόειο
Χοιρινό
Αμνοερίφια
Πουλερικά
Αρχική
Η Εταιρεία
Πωλήσεις
Χονδρική
Λιανική
Προϊόντα
Συνταγές
Νέα
Επικοινωνία
EN
GR
Συνταγή
Γεμιστές κρέπες με αλλαντικά
Προετοιμασία
Συστατικά
Για την ζύμη
Γάλα εβαπορέ 1 κουτί
Ζάχαρη 1κ.σ.
Αλάτι 1 ½ κ.σ.
Αυγά 3
Ηλιέλαιο 1 1/2 ποτήρι νερού
Αλεύρι όσο πάρει μέχρι να γίνει ένας ωραίος χυλός
Νερό 1 1/2 κουτί από το γάλα
Για την γέμιση
Τυρί γκούντα 15-20 φέτες
150γρ. Μανιτάρια φρέσκα κομμένα
Μπέικον 10 φέτες ψιλοκομμένο
Κρέμα γάλακτος 500 ml
Παρμεζάνα τριμμένη 150 γρ
Εκτέλεση
Αδειάζουμε σε μια λεκανίτσα το γάλα, γεμίζουμε το κουτί του με το 1 1/2 νερό και το αδειάζουμε στην λεκάνη.
Χτυπάμε τα αυγά και τα προσθέτουμε στην λεκάνη ενώ προσθέτουμε κι όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το αλεύρι που το ρίχνουμε στο τέλος.
Ανακατεύουμε καλά να γίνει ένας ωραίος χυλός.
Έχουμε ζεστάνει πολύ καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι για κρέπες και ψήνουμε λίγο λίγο (με την βοήθεια μιας μεγάλης κουτάλας) από τον χυλό που φτιάξαμε.
Τις κρατάμε σε ένα πιάτο και ξεκινάμε να τις γεμίζουμε.
Παίρνουμε μία- μία κρέπα βάζουμε μέσα από μιά φέτα τυρί, λίγο μπέικον και λίγα μανιτάρια και την τυλίγουμε προσεχτικά σφιχτά.
Το ίδιο κάνουμε και με τις υπόλοιπες και τις τοποθετούμε σε ένα πυρέξ την μία δίπλα στην άλλη.
Μόλις τις τυλίξουμε όλες, ρίχνουμε από πάνω την κρέμα γάλακτος και πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα για να γίνει κρούστα.
Τοποθετούμε το πυρέξ σε προθερμασμένο φούρνο και ψήνουμε για 20-30 λεπτά μέχρι να ροδίσει όμορφα από πάνω.
Βασικό Συστατικό
Αλλαντικά Κοπής
Μοιράσου τη Συνταγή