Home
The Company
Sales
Wholesale
Retail
Products
Recipes
News
Contact
EN
GR
Cooked meat products
Corfu Products
Sausages
Meat products
Beef
Pork
Lambs
Poultry
Home
The Company
Sales
Wholesale
Retail
Products
Recipes
News
Contact
EN
GR
Recipe
Γεμιστές κρέπες με αλλαντικά
Preparation
Components
Για την ζύμη
Γάλα εβαπορέ 1 κουτί
Ζάχαρη 1κ.σ.
Αλάτι 1 ½ κ.σ.
Αυγά 3
Ηλιέλαιο 1 1/2 ποτήρι νερού
Αλεύρι όσο πάρει μέχρι να γίνει ένας ωραίος χυλός
Νερό 1 1/2 κουτί από το γάλα
Για την γέμιση
Τυρί γκούντα 15-20 φέτες
150γρ. Μανιτάρια φρέσκα κομμένα
Μπέικον 10 φέτες ψιλοκομμένο
Κρέμα γάλακτος 500 ml
Παρμεζάνα τριμμένη 150 γρ
Implementation
Αδειάζουμε σε μια λεκανίτσα το γάλα, γεμίζουμε το κουτί του με το 1 1/2 νερό και το αδειάζουμε στην λεκάνη.
Χτυπάμε τα αυγά και τα προσθέτουμε στην λεκάνη ενώ προσθέτουμε κι όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το αλεύρι που το ρίχνουμε στο τέλος.
Ανακατεύουμε καλά να γίνει ένας ωραίος χυλός.
Έχουμε ζεστάνει πολύ καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι για κρέπες και ψήνουμε λίγο λίγο (με την βοήθεια μιας μεγάλης κουτάλας) από τον χυλό που φτιάξαμε.
Τις κρατάμε σε ένα πιάτο και ξεκινάμε να τις γεμίζουμε.
Παίρνουμε μία- μία κρέπα βάζουμε μέσα από μιά φέτα τυρί, λίγο μπέικον και λίγα μανιτάρια και την τυλίγουμε προσεχτικά σφιχτά.
Το ίδιο κάνουμε και με τις υπόλοιπες και τις τοποθετούμε σε ένα πυρέξ την μία δίπλα στην άλλη.
Μόλις τις τυλίξουμε όλες, ρίχνουμε από πάνω την κρέμα γάλακτος και πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα για να γίνει κρούστα.
Τοποθετούμε το πυρέξ σε προθερμασμένο φούρνο και ψήνουμε για 20-30 λεπτά μέχρι να ροδίσει όμορφα από πάνω.
Basic ingredient
Cold Cuts
Share the Recipe