Αρχική
Η Εταιρεία
Πωλήσεις
Χονδρική
Λιανική
Προϊόντα
Συνταγές
Νέα
Επικοινωνία
EN
GR
Αλλαντικά
Κερκυραϊκά Προϊόντα
Λουκάνικα
Κρεατοσκευάσματα
Βόειο
Χοιρινό
Αμνοερίφια
Πουλερικά
Αρχική
Η Εταιρεία
Πωλήσεις
Χονδρική
Λιανική
Προϊόντα
Συνταγές
Νέα
Επικοινωνία
EN
GR
Συνταγή
Καπνιστό χοιρινο με μέλι και μπύρα
Προετοιμασία
Μερίδες 4
Συστατικά
4 φέτες καπνιστό χοιρινό, πάχους 1,5 εκ
1 κ.σ. ηλιέλαιο
3 κ.σ. βούτυρο
100 ml.μπύρα
5 κουταλιές της σούπας μέλι
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Ζεσταίνετε μια κουταλιά της σούπας βούτυρο μαζί με το ηλιέλαιο σε αντικολλητικό τηγάνι.
Σοτάρετε τις φέτες του καπνιστού χοιρινού ελαφρά και από τις δύο πλευρές.
Προσθέτετε 2 κουταλιές της σούπας μέλι και δυναμώνετε τη φωτιά..
Στο μεταξύ ζεσταίνετε σε αντικολλητικό κατσαρολάκι το υπόλοιπο βούτυρο και σοτάρετε τα κρεμμυδάκια.
Σβήνετε με τη μπίρα και προσθέτετε το υπόλοιπο μέλι.
Βράζετε μέχρι η σάλτσα να δέσει.
Σερβίρετε το κρέας μαζί με την σάλτσα
Βασικό Συστατικό
Καπνιστό Χοιρινό
Μοιράσου τη Συνταγή