Home
The Company
Sales
Wholesale
Retail
Products
Recipes
News
Contact
EN
GR
Cooked meat products
Corfu Products
Sausages
Meat products
Beef
Pork
Lambs
Poultry
Home
The Company
Sales
Wholesale
Retail
Products
Recipes
News
Contact
EN
GR
Recipe
Καπνιστό χοιρινο με μέλι και μπύρα
Preparation
Portions 4
Components
4 φέτες καπνιστό χοιρινό, πάχους 1,5 εκ
1 κ.σ. ηλιέλαιο
3 κ.σ. βούτυρο
100 ml.μπύρα
5 κουταλιές της σούπας μέλι
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Implementation
Ζεσταίνετε μια κουταλιά της σούπας βούτυρο μαζί με το ηλιέλαιο σε αντικολλητικό τηγάνι.
Σοτάρετε τις φέτες του καπνιστού χοιρινού ελαφρά και από τις δύο πλευρές.
Προσθέτετε 2 κουταλιές της σούπας μέλι και δυναμώνετε τη φωτιά..
Στο μεταξύ ζεσταίνετε σε αντικολλητικό κατσαρολάκι το υπόλοιπο βούτυρο και σοτάρετε τα κρεμμυδάκια.
Σβήνετε με τη μπίρα και προσθέτετε το υπόλοιπο μέλι.
Βράζετε μέχρι η σάλτσα να δέσει.
Σερβίρετε το κρέας μαζί με την σάλτσα
Basic ingredient
Smoked Pork
Share the Recipe