Βάζουμε σε αλατισμένο νερό να βράσουν τα μακαρόνια. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και σωτάρουμε το κομμένο σε κομματάκια νούμπουλο μεχρι να πάρει χρώμα χωρίς να ξεραθεί.
Σ’ένα βαθύ πιάτο χτυπάμε τα αυγά.
Σουρώνουμε τα σπαγγέτι και ρίχνουμε πάνω το νούμπουλο ανακατεύοντας καλά και μετά ρίχνουμε σιγά-σιγά το χτυπημένο αυγό ανακατεύοντας γρήγορα για να ψηθεί το αυγό απο την θερμοκρασία των μακαρονιών.
Βάζουμε πιπέρι οσο θέλουμε και συμπληρώνουμε με την παρμεζάνα
Βαθμός Δυσκολίας
Ο βαθμός δυσκολίας αλλά και ο χρόνος που χρειάζεται, δεν θα πρέπει να μας προβληματίζει μιας και η Καρμπονάρα Αλά Κερκυραϊκά είναι από τις γρηγορότερες και ευκολότερες συνταγές.