EN GR
Recipe

Καρμπονάρα αλά Κερκυραϊκά…

Preparation

Components

  • 350γρ. Νούμπουλο φουμικάδο (κατά προτίμηση χοιρινό)
  • Μία κουταλιά βούτυρο
  • 1-2 αυγά
  • παρμεζάνα τριμμένη
  • πιπέρι μαύρο
  • Ενα πακέτο σπαγγέτι Ν.7

Implementation

  • Βάζουμε σε αλατισμένο νερό να βράσουν τα μακαρόνια. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και σωτάρουμε το κομμένο σε κομματάκια νούμπουλο μεχρι να πάρει χρώμα χωρίς να ξεραθεί.
  • Σ’ένα βαθύ πιάτο χτυπάμε τα αυγά.
  • Σουρώνουμε τα σπαγγέτι και ρίχνουμε πάνω το νούμπουλο ανακατεύοντας καλά και μετά ρίχνουμε σιγά-σιγά το χτυπημένο αυγό ανακατεύοντας γρήγορα για να ψηθεί το αυγό απο την θερμοκρασία των μακαρονιών.
  • Βάζουμε πιπέρι οσο θέλουμε και συμπληρώνουμε με την παρμεζάνα

Difficulty

Ο βαθμός δυσκολίας αλλά και ο χρόνος που χρειάζεται, δεν θα πρέπει να μας προβληματίζει μιας και η Καρμπονάρα Αλά Κερκυραϊκά είναι από τις γρηγορότερες και ευκολότερες συνταγές.

Basic Ingredients

Nouboulo
Beef Nouboulo

Share the Recipe