EN GR
Συνταγή

Λουκάνικα με λιαστή ντομάτα

Προετοιμασία

Μερίδες 4

Συστατικά

2 λουκάνικα μοσχαρίσια κομμένα σε ροδέλες
1 λουκάνικο χοιρινό κομμένο σε ροδέλες
1 φλ.χυμός φρεσκοτριμμένης ντομάτας
1κ.σ.λάδι
1 μέτριο κρεμμύδι
1 σκελ.σκόρδο
1 κ.σ.σέλινο
4 λιαστές ντομάτες
1 καυτερή πιπεριά τσίλι

Εκτέλεση

Βάζουμε στο multi το κρεμμύδι, το σκόρδο, το σέλινο, την καυτερή πιπεριά, τις λιαστές ντομάτες και τα χτυπάμε καλά. Τοποθετούμε τα λουκάνικα σε βαθύ σκεύος φούρνου και ρίχνουμε πάνω τους το μείγμα από το multi και το χυμό ντομάτας. Ανακατεύουμε καλά με τα χέρια και ραντίζουμε με το ελαιόλαδο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 40-45 λεπτά, ανακατεύοντας στο ενδιάμεσο. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νεράκι, αλλά τα υγρά που θα βγουν από τα υλικά είναι υπέρ αρκετά.

Βασικό Συστατικό

meat-products
Λουκάνικα

Μοιράσου τη Συνταγή