EN GR
Recipe

Λουκάνικα με λιαστή ντομάτα

Preparation

Portions 4

Components

2 λουκάνικα μοσχαρίσια κομμένα σε ροδέλες
1 λουκάνικο χοιρινό κομμένο σε ροδέλες
1 φλ.χυμός φρεσκοτριμμένης ντομάτας
1κ.σ.λάδι
1 μέτριο κρεμμύδι
1 σκελ.σκόρδο
1 κ.σ.σέλινο
4 λιαστές ντομάτες
1 καυτερή πιπεριά τσίλι

Implementation

Βάζουμε στο multi το κρεμμύδι, το σκόρδο, το σέλινο, την καυτερή πιπεριά, τις λιαστές ντομάτες και τα χτυπάμε καλά. Τοποθετούμε τα λουκάνικα σε βαθύ σκεύος φούρνου και ρίχνουμε πάνω τους το μείγμα από το multi και το χυμό ντομάτας. Ανακατεύουμε καλά με τα χέρια και ραντίζουμε με το ελαιόλαδο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 40-45 λεπτά, ανακατεύοντας στο ενδιάμεσο. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νεράκι, αλλά τα υγρά που θα βγουν από τα υλικά είναι υπέρ αρκετά.

Basic ingredient

Sausages

Share the Recipe