Αρχική
Η Εταιρεία
Πωλήσεις
Χονδρική
Λιανική
Προϊόντα
Συνταγές
Νέα
Επικοινωνία
EN
GR
Αλλαντικά
Κερκυραϊκά Προϊόντα
Λουκάνικα
Κρεατοσκευάσματα
Βόειο
Χοιρινό
Αμνοερίφια
Πουλερικά
Αρχική
Η Εταιρεία
Πωλήσεις
Χονδρική
Λιανική
Προϊόντα
Συνταγές
Νέα
Επικοινωνία
EN
GR
Συνταγή
Μακαρονάδα με λουκάνικο
Προετοιμασία
Μερίδες 4
Συστατικά
500 γραμμ. σπαγγέτι
1 σκ. σκόρδο σπασμένη
1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
4 χωριάτικα λουκάνικα
250 γραμμ. Μανιτάρια κομμένα
100γραμμ. Μπρόκολο ψιλοκομμένο
1 κλαδάκι θυμάρι
3 ντομάτες ψιλοκομμένες
1/3 φλιτζ. λευκό ξηρό κρασί
Αλάτι, Πιπέρι
Εκτέλεση
Αφαιρούμε το περίβλημα των λουκάνικων και τα ψιλοκόβουμε.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λουκάνικα για 2΄-3΄.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα αφήνουμε να σοταριστούν όλα μαζί.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και το μπρόκολο και τα σοτάρουμε για 2΄.
Σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε τις ντομάτες και τα μυρωδικά.
Αλατοπιπερώνουμε και σκεπάζουμε την κατσαρόλα.
Βράζουμε τη σάλτσα σε μέτρια φωτιά για 10΄.
Στο μεταξύ, βράζουμε τα ζυμαρικά και έτσι όπως στάζουν τα ρίχνουμε στη σάλτσα.
Δυναμώνουμε τη φωτιά και βράζουμε για 1΄-2΄, να δέσει η σάλτσα.
Σερβίρουμε αμέσως με τριμμένο τυρί.
Βασικό Συστατικό
Λουκάνικα
Μοιράσου τη Συνταγή