Home
The Company
Sales
Wholesale
Retail
Products
Recipes
News
Contact
EN
GR
Cooked meat products
Corfu Products
Sausages
Meat products
Beef
Pork
Lambs
Poultry
Home
The Company
Sales
Wholesale
Retail
Products
Recipes
News
Contact
EN
GR
Recipe
Μακαρονάδα με λουκάνικο
Preparation
Portions 4
Components
500 γραμμ. σπαγγέτι
1 σκ. σκόρδο σπασμένη
1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
4 χωριάτικα λουκάνικα
250 γραμμ. Μανιτάρια κομμένα
100γραμμ. Μπρόκολο ψιλοκομμένο
1 κλαδάκι θυμάρι
3 ντομάτες ψιλοκομμένες
1/3 φλιτζ. λευκό ξηρό κρασί
Αλάτι, Πιπέρι
Implementation
Αφαιρούμε το περίβλημα των λουκάνικων και τα ψιλοκόβουμε.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λουκάνικα για 2΄-3΄.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα αφήνουμε να σοταριστούν όλα μαζί.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και το μπρόκολο και τα σοτάρουμε για 2΄.
Σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε τις ντομάτες και τα μυρωδικά.
Αλατοπιπερώνουμε και σκεπάζουμε την κατσαρόλα.
Βράζουμε τη σάλτσα σε μέτρια φωτιά για 10΄.
Στο μεταξύ, βράζουμε τα ζυμαρικά και έτσι όπως στάζουν τα ρίχνουμε στη σάλτσα.
Δυναμώνουμε τη φωτιά και βράζουμε για 1΄-2΄, να δέσει η σάλτσα.
Σερβίρουμε αμέσως με τριμμένο τυρί.
Basic ingredient
Sausages
Share the Recipe