Αρχική
Η Εταιρεία
Πωλήσεις
Χονδρική
Λιανική
Προϊόντα
Συνταγές
Νέα
Επικοινωνία
EN
GR
Αλλαντικά
Κερκυραϊκά Προϊόντα
Λουκάνικα
Κρεατοσκευάσματα
Βόειο
Χοιρινό
Αμνοερίφια
Πουλερικά
Αρχική
Η Εταιρεία
Πωλήσεις
Χονδρική
Λιανική
Προϊόντα
Συνταγές
Νέα
Επικοινωνία
EN
GR
Συνταγή
Νουμπουλοκεφτέδες
Προετοιμασία
Συστατικά
500γρ μοσχαρίσιος κιμάς
10 φέτες νούμπουλο
3 φέτες ψωμί ψίχα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σκ.σκόρδο
1 αυγό
½ ποτήρι λευκό κρασί
Αλάτι και πιπέρι
Αλεύρι και λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Μουλιάζουμε την ψίχα σε νερό, την στύβουμε καλά και ανακατεύουμε καλά με τον κιμά σε ένα μπολ.
Χτυπάμε στο μπλέντερ το νούμπουλο με το σκόρδο και μια κουταλιά ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε το μείγμα στον κιμά μαζί με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το κρασί, το αυγό ελαφρά χτυπημένο, το αλατοπίπερο και ζυμώνουμε για 3-4 λεπτά.
Αφήνουμε την ζύμη για 30 λεπτά στο ψυγείο.
Πλάθουμε τα κεφτεδάκια , αλευρώνουμε και τηγανίζουμε.
Βασικά Συστατικά
Νούμπουλο Χοιρινό
Νούμπουλο Μοσχαρίσιο
Μοιράσου τη Συνταγή