Implementation
- Μουλιάζουμε την ψίχα σε νερό, την στύβουμε καλά και ανακατεύουμε καλά με τον κιμά σε ένα μπολ.
- Χτυπάμε στο μπλέντερ το νούμπουλο με το σκόρδο και μια κουταλιά ελαιόλαδο.
- Προσθέτουμε το μείγμα στον κιμά μαζί με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το κρασί, το αυγό ελαφρά χτυπημένο, το αλατοπίπερο και ζυμώνουμε για 3-4 λεπτά.
- Αφήνουμε την ζύμη για 30 λεπτά στο ψυγείο.
- Πλάθουμε τα κεφτεδάκια , αλευρώνουμε και τηγανίζουμε.