Αρχική
Η Εταιρεία
Πωλήσεις
Χονδρική
Λιανική
Προϊόντα
Συνταγές
Νέα
Επικοινωνία
EN
GR
Αλλαντικά
Κερκυραϊκά Προϊόντα
Λουκάνικα
Κρεατοσκευάσματα
Βόειο
Χοιρινό
Αμνοερίφια
Πουλερικά
Αρχική
Η Εταιρεία
Πωλήσεις
Χονδρική
Λιανική
Προϊόντα
Συνταγές
Νέα
Επικοινωνία
EN
GR
Συνταγή
Σπετζοφάι
Προετοιμασία
Μερίδες 4
Συστατικά
1 κιλό λουκάνικα χωριάτικα
5 πράσινες πιπεριές
1 κρεμμύδι
φύλλο δάφνης
1 σκελίδα σκόρδο
1 κ.γ. ζάχαρη
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 φρέσκια τομάτα
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Εκτέλεση
Κόβουμε τα λουκάνικα σε χοντρά κομμάτια.
Κάνουμε το ίδιο για τις πιπεριές, την τομάτα και το κρεμμύδι.
Βάζουμε λίγο λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι λίγο λάδι και τα τσιγαρίζουμε όλα μαζί.
Αφού αναδειχθούν οι μυρωδιές του λουκάνικου προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό και το αφήνουμε στη φωτιά για 15 περίπου λεπτά, μέχρι να πιει το νερό.
Σβήνουμε το φαγητό με ένα ποτήρι κρασί αφήνουμε για 5 λεπτά στην φωτιά, αποσύρουμε και σερβίρουμε.
Βασικό Συστατικό
Λουκάνικα
Μοιράσου τη Συνταγή