Implementation
- Κόβουμε τα λουκάνικα σε χοντρά κομμάτια.
- Κάνουμε το ίδιο για τις πιπεριές, την τομάτα και το κρεμμύδι.
- Βάζουμε λίγο λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι λίγο λάδι και τα τσιγαρίζουμε όλα μαζί.
- Αφού αναδειχθούν οι μυρωδιές του λουκάνικου προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό και το αφήνουμε στη φωτιά για 15 περίπου λεπτά, μέχρι να πιει το νερό.
- Σβήνουμε το φαγητό με ένα ποτήρι κρασί αφήνουμε για 5 λεπτά στην φωτιά, αποσύρουμε και σερβίρουμε.