Home
The Company
Sales
Wholesale
Retail
Products
Recipes
News
Contact
EN
GR
Cooked meat products
Corfu Products
Sausages
Meat products
Beef
Pork
Lambs
Poultry
Home
The Company
Sales
Wholesale
Retail
Products
Recipes
News
Contact
EN
GR
Recipe
Ριζότο με νούμπουλο και παρμεζάνα
Preparation
Components
5 φλιτζάνια ζωμό κότας
3κ.σ. νούμπουλο
2 κ.σ. βούτυρο
2 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 φλιτζάνι ρύζι αρμπόριο
Αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1/3 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
Implementation
Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο μαζί με μια κουταλιά βούτυρο.
Ρίχνουμε το νούμπουλο και το ρύζι. Ανακατεύουμε 3-4 λεπτά.
Προσθέτουμε ½ φλιτζάνι ζωμό και όταν το πιεί συνεχίζουμε την διαδικασία ρίχνοντας ½ με 1 φλιτζάνι ζωμό την φορά μέχρι να το πιεί όλο το ρύζι.
Αλατίζουμε.
Στο τέλος προσθέτουμε την παρμεζάνα και το υπόλοιπο βούτυρο αποσύροντας από την φωτιά.
Basic ingredient
Nouboulo
Share the Recipe