EN GR
Recipe

Ριζότο με νούμπουλο και παρμεζάνα

Preparation

Components

  • 5 φλιτζάνια ζωμό κότας
  • 3κ.σ. νούμπουλο
  • 2 κ.σ. βούτυρο
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 1 φλιτζάνι ρύζι αρμπόριο
  • Αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1/3 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη

Implementation

  • Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο μαζί με μια κουταλιά βούτυρο.
  • Ρίχνουμε το νούμπουλο και το ρύζι. Ανακατεύουμε 3-4 λεπτά.
  • Προσθέτουμε ½ φλιτζάνι ζωμό και όταν το πιεί συνεχίζουμε την διαδικασία ρίχνοντας ½ με 1 φλιτζάνι ζωμό την φορά μέχρι να το πιεί όλο το ρύζι.
  • Αλατίζουμε.
  • Στο τέλος προσθέτουμε την παρμεζάνα και το υπόλοιπο βούτυρο αποσύροντας από την φωτιά.

Basic ingredient

Nouboulo

Share the Recipe